Financial Hearings

Financial Hearings är Sveriges ledande portal för finansiell information. Eframe genomför varje år ett hundratal livesändningar på uppdrag av Financial Hearings. Bland kunderna finns NetEntertainment, KappAhl, HiQ och TradeDoubler.

Oriflame Cosmetics

Oriflame är ett av världens största kosmetikabolag. De genomför ett stort antal events ”world wide” varje år. Vi är deras partner gällande produktion av den rörliga marknadsföringen. Vi står för koncept, idé och produktion. Under året har vi genomfört ett flertal större och mindre produktioner tillsammans.

IDG – Live Webinar

Skybaren på Radisson vid Vasagatan, baren Himlen därtill på Skrapan och i november kanske Kaknästornet. Vi har under året hjälp IDG och Computer Sweden att producera ett antal webinars. Med en häftig lokal, intressanta gäster, ett hett tema och en bra produktion har detta blivit en succé med tusentals tittare varje gång. Har du tips på en läcker lokal högt upp i luften, hör av dig!

Avanza Bank

Avanza Bank genomför över 300 kundevents varje år. Till de största eventen som genomförs på Globen, Malmö Arena och Svenska Mässan i Göteborg har vi under de sista tre åren ansvarat för all rörlig bild. Trailers, vinjetter, grafiskt manér, storbildsproduktion samt livesändning till över 3 000 personer.